Skip to main content

Online therapie is persoonlijk en effectief

Onze online therapie biedt dezelfde effectiviteit als traditionele sessies in de spreekkamer, maar met het gemak dat u niet de deur uit hoeft. Of u nu in Leeuwarden of New York woont, beeldbellen via onze veilige, online verbinding zorgt ervoor dat onze professionele hulp direct naar u toe komt. Maak vandaag nog een afspraak en begin uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Ontdek de voordelen van online therapie vanuit huis met WijZijn.

 1. Therapie in uw eigen, vertrouwde omgeving
  Online therapie stelt u in staat om therapiesessies te volgen vanuit het comfort van uw eigen huis, wat zorgt voor een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Dit kan de drempel verlagen om therapie te volgen.
 2. Toegankelijk vanaf elke plek ter wereld, in het Nederlands of het Fries
  Online therapie bij WijZijn is beschikbaar voor cliënten over de hele wereld en biedt de mogelijkheid om sessies te volgen in zowel het Nederlands als het Fries.
 3. Geen reistijd of reiskosten
  Doordat therapie online plaatsvindt, hoeft u geen tijd te besteden aan reizen naar een fysieke locatie.
 4. Gesprekken met meerdere deelnemers mogelijk, ongeacht hun locatie
  Online therapie biedt de mogelijkheid om gesprekken te voeren met meerdere deelnemers, zelfs als zij zich op verschillende locaties bevinden. Partners of gezinsleden kunnen zo gemakkelijk deelnemen aan de sessies.
 5. Flexibele keuze voor sessies
  Cliënten hebben de vrijheid om te kiezen tussen alleen online sessies of een combinatie van online en face-to-face sessies, afhankelijk van hun voorkeuren en behoeften.
 6. Geschikt voor diverse hulpvormen
  De online therapie is geschikt voor een breed scala aan hulpvormen, waaronder individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie en begeleiding bij scheiding.
 7. Geen wachtlijst
  Omdat online therapie flexibeler is qua planning en locatie, kunnen we onze cliënten snel van dienst zijn zonder dat ze op een wachtlijst hoeven te staan.
 8. Geen verwijsbrief nodig
  Voor het starten van online therapie is geen verwijsbrief nodig, waardoor cliënten direct toegang hebben tot de hulp die ze nodig hebben.
 9. Privacy gegarandeerd
  We nemen strenge maatregelen om de privacy van onze cliënten te waarborgen tijdens de online therapie. We creëren een veilige en vertrouwelijke omgeving voor het bespreken van persoonlijke zaken.

Therapeuten

bertil jansma van wijzijn de praktijk

Bertil Jansma

In zijn werkzaamheden als therapeut staat het individu centraal, samen met zijn of haar omgeving. Zijn werkwijze is persoonlijk, direct en gericht op het opdoen van nieuwe ervaringen in het hier en nu.

Meer over Bertil

Wietske Dijkstra

In haar werk is ze gericht op het hervinden van kracht en vitaliteit van mensen die zich in een moeilijke periode bevinden. Bij haar staat openheid en gelijkwaardig centraal.

Meer over Wietske

Corinne Fledderus

In haar werk is zij gericht om samen te onderzoeken hoe de ervaren klachten zich verhouden tot de relatie met jezelf en belangrijke mensen om je heen. In het hier en nu én vanuit de betekenisvolle relaties uit het verleden.

Meer over Corinne

Is online therapie veilig?

Bij WijZijn garanderen we uw privacy en veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van WeSeeDo voor onze online therapie. Dit platform voor beeldbellen is speciaal ontworpen voor de zorgsector en voldoet aan alle vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met WeSeeDo kunt u vertrouwen op een veilige en betrouwbare omgeving voor uw therapiegesprekken, waarbij uw persoonlijke gegevens altijd beschermd zijn. We handhaven de hoogste norm van privacybescherming. Zo kunt u met volledig vertrouwen deelnemen aan uw online therapiesessie, wetende dat uw privacy te allen tijde wordt gerespecteerd.

Wanneer is therapie via beeldbellen geschikt?

Online therapie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en gemak in hun therapeutische ervaring. Het is geschikt voor diegenen die graag therapie willen volgen vanuit hun vertrouwde omgeving. Of het nu gaat om relatietherapie, individuele therapie, gezinstherapie of EFT-therapie, de mogelijkheden van online therapie bieden toegankelijke en effectieve ondersteuning voor verschillende levenssituaties.

Frequently Asked Questions

Wordt online therapie vergoed?

Therapie bij WijZijn de praktijk wordt in veel gevallen (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering op basis van onze registraties bij de NVPA en de RBCZ.

Hoe werkt online therapie?

Na uw aanmelding plannen we jullie sessie in.

 1. Jullie ontvangen een link via de e-mail.
 2. Met deze link krijgen jullie toegang tot beeldbellen op het gewenste tijdstip. Dit gaat via de webbrowser. U hoeft dus niets te installeren.
 3. Op het afgesproken tijdstip start de behandeling. Die verloopt op dezelfde manier als dat u voor therapie naar de praktijk komt.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften en wat het beste bij jullie past, bekijken jullie met WijZijn samen de mogelijkheden.

Online relatietherapie

Op zoek naar de dynamiek van uw relatie

Online gezinstherapie

Aansluiting zoeken bij de sterke kanten van het gezin

Online individuele therapie

Ervaringsgericht, doeltreffend en onder begeleiding van een therapeut.

Ouderschap vormgeven na scheiden

Communicatie verbeteren en de verwarring uit de communicatie halen.

mijn nieuwe schoenen zijn zo groot, de hele wereld past eronder…

Hans en Monique Hagen (uit Jij bent de liefste)

Contact opnemen