Skip to main content

Voorwaarden en vergoeding

Het uurtarief van WijZijn geldt voor het consult inclusief de voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden.

Een eventuele afzegging van een afspraak dient 24 uur van te voren te gebeuren op een werkdag. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/ wijzigen van een afspraak 50 euro in rekening wordt gebracht.

De kosten worden in veel gevallen op basis van onze registratie bij de NVPA en de RBCZ (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding komt vanuit alternatieve of

complementaire zorg, systeemtherapie valt onder psychosociale therapie. Het eigen risico is hierbij niet van toepassing.

Het tarief voor individuele therapie is 100 euro per uur.

Voor relatietherapie is het tarief 120 euro per uur, dit is 60 euro per persoon.

Voor gezinstherapie en scheidingsbegeleiding geldt een tarief van 120 euro per uur.

Voor zowel individuele therapie, relatietherapie als gezinstherapie wordt er in  overleg met u gekeken welke tijdsduur en frequentie passend is. Het aanbod kan zowel in de praktijk als online plaatsvinden.

Online therapie door Corinne Fledderus is het gehele traject online. De gesprekken komen (vooralsnog) niet in aanmerking voor vergoeding.

Relatietraining (6 sessies van 1,5  uur verdeeld over een aantal dagen of weken, de duur is maximaal 12 weken, inclusief boek): 980 euro excl. BTW per paar.

Over ons

WijZijn de praktijk is een praktijk voor individuen, partners en families. Onze twee systeemtherapeuten hebben jarenlange ervaring met verschillende methodieken vanuit de systeemtheorie, waaronder Emotionally Focused Therapy (EFT) en  Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT).

Naast sessies in onze praktijk, bieden wij gezinstherapie ook veilig en toch vertrouwd aan via beeldbellen.

mijn nieuwe schoenen zijn zo groot, de hele wereld past eronder…

Hans en Monique Hagen (uit Jij bent de liefste)