Bewust worden van doelen

Individuele therapie helpt om bewust te worden van persoonlijke doelen en zo individuele wensen te realiseren. Ervaringsgericht, doeltreffend en onder begeleiding van een therapeut.

Belangrijke ervaringen vormen onze manier van denken en doen. Problemen ontstaan wanneer we ervaringen die angstig, boos of verdrietig zijn overleven in plaats van doorleven. Door stil te staan bij hoe we overleven leren onszelf beter te begrijpen.

Zodra u meer inzicht krijgt hoe u denkt, voelt en doet, ontdekt u meer mogelijkheden om op een andere manier uiting te geven aan gevoelens. Doordat u zich anders kunt uiten, neemt uw zelfvertrouwen toe en voelt u zich zelfverzekerder in contact op uw relaties, met vrienden, familie en partner.

Wilt of kunt u niet in de praktijk komen?

Ziet u het niet zitten om naar ons toe te komen, om welke reden dan ook? WijZijn biedt de mogelijkheid van online therapie.

neem vrijblijvend contact op

Over ons

WijZijn is een expertisecentrum voor systeemtherapie in de regio Friesland (Leeuwarden) en Drenthe (Assen).

Wij bieden:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaringsgericht
  • Nieuwe inzichten
  • Online therapie

betekenis van angst onderzoeken

Angst is een belemmerende emotie wanneer deze er is zonder dat er sprake is van een directe bedreiging. Tijdens individuele therapie gaan wij op zoek naar de betekenis van de angst

stem geven waar woorden verstommen

Op een persoonlijke en doelbewuste wijze moeilijkheden betekenis geven. Hierdoor kunnen gedachten, gevoelens en handelen naar wens op elkaar afgestemd worden en nemen klachten af.

en zie, de wil wandelt over de wateren, op zijn schouder de zwaartekracht en in zijn handen de liefde…

Toon Tellegen (Als we vlammen waren, 1996)