Relaties geven een belangrijke betekenis aan ons leven. In contact met anderen leren we ons zelf kennen, begrijpen en ontwikkelen. Maar wat doen we wanneer we juist in relatie met onze partner problemen ervaren? De gevolgen daarvan zijn vaak aanzienlijk, zoals gevoelens van onmacht, woede, verdriet, eenzaamheid en ernstige individuele klachten die kunnen leiden tot stoornissen.  De gevolgen zijn belemmerend voor beide individuen in het dagelijks functioneren, het lijkt dan uitzichtloos te zijn waardoor partners samen geen gesprekken meer voeren.

In onze relatietherapie gaan we in gesprek over patronen die in de relatie als problematisch worden ervaren. Vaak gaan onder de patronen gespreksonderwerpen schuil waarover u moeilijk in gesprek gaat. U lijkt uw partner steeds minder goed te begrijpen en u raakt meer verwijderd van elkaar.

Met een directe, steunende en pragmatische aanpak bespreken wij deze onderwerpen en brengen zo de relatie weer in beweging.

contact

Over ons

WijZijn is een expertisecentrum voor relatie en gezin in de regio Friesland (Leeuwarden) en Drenthe (Assen).

Wij bieden:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Emotionally Focused Therapy (EFT)
  • Ervaringsgericht
  • Uw relatie opnieuw in beweging.

elkaar kennen en begrijpen

Partners ervaren meer bewustwording en vrijheid in het maken van keuzes. Keuzes om eigen individualiteit te vergroten en de keuze om het contact met uw partner te versterken.

nieuwe energie

Verbeteren van de wezenlijke communicatie om te voorkomen dat onhandige en lastige patronen vastgeroest raken.

van iemand houden is het lied in hun hart leren kennen en het voor hen te zingen als ze het zijn vergeten 

Arne Garborg